Hoppa till innehållet

Som arkitekt är han tekniskt skicklig och har god förståelse för hela kedjan; från idé till färdig byggnad. Hans arbete utgår från kundens ambitioner och mål med byggnaden. I hans lösning möts uttryck och funktion för att bilda en helhet som motsvarar kundens önskade slutresultat. Med motiverade åtgärder skapar Niklas arkitektur som bidrar till en förbättrad helhetsupplevelse.

Niklas har en arkitektexamen från KTH och är certifierad sakkunnig i tillgänglighet. Han har branscherfarenhet sedan 2004 och 2007 bildade han tillsammans med Joakim Persson och Anders Burman a och d.

Niklas har, bland annat, varit ansvarig arkitekt för nytt flygledartorn i Vidsel som vann Fortifikationsverkets Arkitekturpris 2017 och tilldelades 2018 Galärens samhällsbyggnadspris för Utformningen av Pumpstation P42.

Han är en allätare av aktiviteter, men mår som bäst av de naturnära. Fjällen och fisket står högt i kurs. Om vintern spenderar han sina luncher i naturen – med långfärdsskridskorna från hamn till hamn. 

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago