Som arkitekt är Niklas tekniskt skicklig och har god förståelse för hela kedjan; från idé till färdig byggnad. Hans arbete utgår från kundens ambitioner och mål med byggnaden. I hans lösning möts uttryck och funktion för att bilda en helhet som motsvarar kundens önskade slutresultat. Med motiverade åtgärder skapar Niklas arkitektur som bidrar till en förbättrad helhetsupplevelse.

Niklas är gruppledare för arkitekterna och har en arkitektexamen från KTH. Han är certifierad sakkunnig i tillgänglighet sedan 2012. Niklas är en av a och d:s delägare tillsammans med Joakim Persson och Anders Burman.

Niklas var ansvarig arkitekt för nytt flygledartorn i Vidsel som vann Fortifikationsverkets Arkitekturpris 2017 och han tilldelades Galärens samhällsbyggnadspris 2018 för Utformningen av Pumpstation P42 på Skutviken. På senare tid har han varit delaktig i flera av våra badhusprojekt och Räddningsstationen i Luleå.

På fritiden gillar Niklas att hålla till utomhus. Skidåkning av alla slag, orientering och cykling är favoritaktiviteterna för tillfället.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago