Hoppa till innehållet

Joakim Persson

Projekteringsledare - VD

070-375 01 42
joakim.persson@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Sedan 2014 är han företagets VD, men främst möter ni honom i rollen som projekterings- eller byggledare. Oavsett roll drivs Joakim av ett strategiskt förhållningssätt där man i tidigt skede ska kunna förutse och förebygga problem innan de uppstår. Han är övertygad om att bättre samarbeten inom projekten är nyckeln dit och fokuserar därför mycket av sitt arbete på att utveckla samarbetsformer.

I grunden har Joakim en Byggnadsingenjörsexamen från Luleå tekniska universitet. Med rötterna inom konstruktion och brandskydd samt branschvana sedan 1993 har han hög kompetens av att sammanföra arkitektur med bakomliggande konstruktion. 2007 bildade han a och d tillsammans med Anders Burman och Niklas Granljung. Tidigare meriter är bl.a. konstruktions- och brandskyddsprojektering för gallerian Smedjan i Luleå samt projekteringsledare för flera komplicerade ombyggnationer av äldre byggnader. 

När Joakim tar steget ut från kontoret blir han lite extra glad om snön ligger vit. Är det pudersnö kan ni räkna med att snöskotern åker fram. Fjällen är frihet och naturliv med flugfiske, jakt och skoter är favoriterna.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago