Information

Information

Duroc Rail Reparationshall

Luleå

Inom industriprojekt är det fullt fokus på produktionsflöden där historiskt människan och estetiken ibland fått stå i skuggan. Genom att lyfta fram dessa delar utan att tumma på produktionen och med ett ekonomiskt hållbart tänk kan industrin bli en miljö där personalens behov och välbefinnande möts. Genom att ta erfarenhet från kontorsmiljöer och personalutrymmen som finns i den lätta industrin och separera dessa från den tunga industrimiljön skapas då möjlighet för samverkan.

Den nya industrilokalen ersätter den befintliga, som finns lokaliserad på Svartöns industriområde i Luleå. Genom att ta ett helhetsgrepp vid nybyggnationen säkerställs att byggnaden och dess omgivning är anpassade för dagens verksamhet.

Med vår erfarenhet inom utformning av kontorsmiljöer tog vi särskild hänsyn till de personalutrymmen som inkluderar bland annat kontor, omklädningsrum och matsal. Vårt mål var att skapa trevliga och funktionella arbetsmiljöer som skulle främja trivsel och produktivitet för alla anställda. Funktionella kontorsrum är strategiskt placerade för ett att säkerställa en lugn arbetsmiljö utan att skapa distans till produktionen. Omklädningsrum och matsal är hjärtat för personalutrymmen och där har fokus lagts för att miljöerna ska ha effektiva flöden och ytanvändning. Miljöerna ska vara trivsamma och skapa värde för de anställda i deras vardag.

För fasaden valde vi en minimalistisk och praktisk design, med fokus på enkelhet och funktion. Nedtonade grågrön kulör på sandwichelementen skapar en stilfull och enkel fasad där man låter Duroc Rails gula profilkulör vara det som framhäver huvudentrén och skyltar. Väl tilltagna fönsterpartier åt söder skalar inte bara ner fasadens storlek men tillgodoser att man runt om i produktionshallen har dagsljus, utblick och kontakt med omgivningen.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago