Hoppa till innehållet

Jonas Pettersson

Konstruktör - Gruppledare

070-553 97 09
jonas.pettersson@aochd.se


DELA

Jonas är konstruktör och ansvarig för K-gruppen. Han har lång erfarenhet av branschen och med sin gedigna kunskap är han en självklar tillgång med ansvar för, och tekniskt stöd till, våra konstruktörer. Utöver detta utvecklar han bland annat nya projekt, gör tekniska utredningar och arbetar med snöbelastningsfrågor för yttertak. 

Han är utbildad byggingenjör vid Umeå Universitet och civilingenjör konstruktion vid Luleå Tekniska Universitet, som följts av 20 år på Ramböll. Där har han arbetat med ett brett spann av uppdrag, från bostäder till badhus och industrier. Jonas har med tiden även kommit att nischa sig inom om- och tillbyggnad av gamla hus och byggnader, med stort intresse för och kunskap om både byggnaderna och möjligheterna.

Jonas drivs av att redan i tidiga projektskeden vara med och komma fram till bra lösningar genom samarbete med duktiga människor – men också att rita och bygga. När han inte är hemma i sitt egenritade hus reser han gärna, äter god mat och tränar.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago