Jonas Pettersson

Konstruktör - Gruppledare

070 - 553 97 09
jonas.pettersson@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Jonas är gruppledare för konstruktörerna och har lång erfarenhet av branschen. Med sin gedigna kunskap utgör han ett stort stöd till våra medarbetare, både konstruktörer, ingenjörer och arkitekter. Han utför tekniska utredningar av befintliga byggnader, beräkningar och tar fram tekniska lösningar till om- och nybyggnationer.

Han är utbildad civilingenjör inom väg- och vattenbyggnad vid Luleå Tekniska Universitet och har varit yrkesverksam som konstruktör sedan år 2000. Jonas har arbetat med allt från bostäder till badhus och industrier och har med tiden även kommit att bygga upp en bred kunskap kring om- och tillbyggnad av gamla hus och byggnader. Jonas gillar att redan i tidiga skeden få vara med och ta fram möjliga lösningar genom samarbete med övriga projektmedlemmar.

När han inte är hemma i sitt egenritade hus reser han gärna, äter god mat och tränar.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago