Hoppa till innehållet

Information

Information

Kv Biet, Bostäder

Boden

I centrala Boden där Parkskolan tidigare var belägen bygger MBT Nord sina första hyreshus. Kvarteret Biet kommer innefatta tre loftgångsbyggnader med en gemensam gårdsbyggnad.

Byggnaderna byggs i två våningar med loftgångslösning för att utnyttja ytorna till max. Etapp 1 är färdigbyggt och inflyttad, etapp 2 pågår. Husen är helt konstruerade i trä och produceras i MBTs fabrik i Boden.

Fasaden är klädd med Steni mattgråa skivor på tre sidor. Här har vi arbetat med fönster, dörrar och skivor för att få så lite spill som möjligt samt produktionseffektivt. Sidan mot innergården där loftgång och entréer till lägenheterna finns är klädda i trä för en varmare känsla. Fönster och dörrar i svart med smidesräcken som går ihop med dessa.

På hus 1 har varje lägenhet en egen uteplats vid sin entré, antingen på markplan eller på den djupa loftgången. På hus 2 och 3 får varje lägenhet i stället en balkong.  Mellan de tre bostadsbyggnaderna och gårdsbyggnaden kommer en trevlig innergård att skapas.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago