Hoppa till innehållet

Pernilla arbetar som arkitekt på a och d arkitektkontor med allt från att skissa på nya projekt, arbeta med färgsättningar och fasadutformningar till att producera färdiga handlingar.

Pernilla började hos oss i juni 2017 och är utbildad Civilingenjör Arkitektur via Luleå tekniska Universitet och kompletterade därefter sin kunskap på Texas Tech University, College of Architecture under 2005-2011. Efter studierna arbetade hon i Uppsala som medverkande arkitekt på Temagruppen 2011-2014, följt av jobb som handläggande arkitekt på Tengboms arkitektkontor.

När Pernilla går från kontoret så följer hennes kreativa ådra med, då hon gillar att pyssla och syssla med allt från inredning till restaurering och renovering. Hon är väldigt gärna ute i naturen och spendera tid med vänner och familj

 

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago