Pernilla arbetar som arkitekt på a och d arkitektkontor. Hennes arbetsuppgifter handlar bland annat om att skissa på nya projekt, arbeta med färgsättningar och fasadutformningar. Med sin ingenjörsbakgrund har hon en tydlig känsla för att skapa arkitektur som fungerar.

Pernilla började på a och d 2017 och har tidigare arbetat vid arkitektkontor i Uppsalatrakten. Hon är utbildad Civilingenjör Arkitektur vid Luleå tekniska Universitet och har dessutom kompletterat sin kunskap på Texas Tech University, College of Architecture.

På Pernillas CV finns bland annat utformningen av bostäder på Kv Biet i Boden samt en tävlingsvinst med utformningen av vård- och omsorgsboendet Anoraken.

När Pernilla går från kontoret så följer hennes kreativa ådra med, då hon gillar att pyssla med allt från inredning till restaurering och renovering. Hon är gärna ute i naturen där hon spenderar tid med vänner och familj.

 

 

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago