Hoppa till innehållet

Information

Information

Björknäsgymnasiet Entréer

Boden

Entréerna på Björknäs gymnasiet har fått sig ett ansiktslyft. Huvudentrén och entrén mot kyrkan var i behov av en förändring till följd av ökad personbelastning.

Den utvändiga designen på skärmtaken är inspirerad av den befintliga skolan med dess uppdelade fällt i liggande fjällpanel. Skärmtaken bärs upp av flertalet pelare i denna stil för att skapa rumslighet och skydd mot väder och vind. Pelarna är accentuerade med upp/down lights för att skapa en ljus entré.

I det nya vindfånget möts man av en varm känsla när man kliver in i det träbeklädda rummet. Ribborna ger en höjd åt rummet och övergången mellan vägg och tak flödar. Den infällda avlånga belysningen i taket stärker flödet och ger ett välkomnande intryck.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago