Ellen Scheidegger

Konstruktör

073 - 344 79 37
ellen.scheidegger@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Ellen ser till helheten, strävar efter att hitta bra lösningar och att samarbeta under hela byggskedet. Hon är en konstruktör som uppskattar att arbeta med 3D-modeller, oavsett om det gäller stommar i klätterhallar eller flerbostadshus.

Efter examen som civilingenjör inom arkitektur med inriktning konstruktion vid Luleå Tekniska Universitet 2015 har hon arbetat med konstruktionsberäkningar och projektering, inklusive samordning och uppdragsledningsansvar i små och medelstora projekt.

Ellen är ordningsam och strukturerad och på hennes meritlista finns nyproduktion av flerbostadshus, industrilokaler och en ombyggnation av klätterhall. För Ellen är det centralt att vara lösningsorienterad och att se till helheten i alla led i projektet.

På fritiden är det konditionsträning som gäller. Vintertid på längdskidor och under sommartid med cykel, både på landsväg och i terräng.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago