Hoppa till innehållet

Ellen Scheidegger

Konstruktör

073-344 79 37
ellen.scheidegger@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Ellen söker helheten och strävar efter bra lösningar och samarbete i hela byggledet. Hon är konstruktör med öga för 3D-modeller, oavsett om det är stommar i klätterhallar eller flerbostadshus.

Efter examen som civilingenjör inom arkitektur med inriktning konstruktion vid Luleå Tekniska Universitet har hon arbetat med projektering, inklusive samordning och uppdragsledningsansvar i små och medelstora projekt.

Hos oss arbetar hon främst med utredning och beräkning av stommar. För Ellen är det centralt att vara lösningsorienterad och hitta helheten i alla led i projektet och mellan aktörerna.

Gjort jobb åt Fortifikationsverket, men också flerbostadshus och ombyggnation av klätterhall. Projekt inom hus-projektering, industribyggnader, nybyggnationer och om- och tillbyggnationer, tidiga utredningar och projektering av bygghandlingar samt byggstöd. 

På fritiden gäller konditionsträning med tävlingar som mål – där är de stora intressena cykel, både landsväg och mountainbike, samt längdskidor.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago