Hoppa till innehållet

Ludvig arbetar som A-projektör och brinner för att hitta lösningar som kan effektivisera byggprocessen och skapa mervärde för kunderna.

Han arbetar med byggnadsmodellering och upprättandet av A-ritningar samt med samordning av andra konsulter inom projekten. Ludvig arbetar med nybyggnationer till om- och tillbyggnader både inom privat och offentlig sektor.

Han är utbildad som Högskoleingenjör inom industriell ekonomi vid högskolan i Borås och började sommaren 2021 hos oss efter avslutade studier. Dessförinnan har han erfarenhet från byggbranschen som målare.

På fritiden spenderar Ludvig mest tid utomhus, då allra helst i fjällen. På sommaren till fots eller med båt och fiskespö och på vintern med skidor under fötterna. Sport i största allmänhet är ett stort intresse i, både som utövare och åskådare.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago