Ludvig Forsström

A-projektör

073 - 399 10 78
ludvig.forsstrom@aochd.se
Adress: Drottninggatan 23, 961 35 Boden


DELA

Ludvig arbetar som A-projektör och brinner för att hitta lösningar som kan effektivisera byggprocessen och skapa mervärde för kunderna.

Han arbetar med byggnadsmodellering och upprättandet av A-ritningar samt med samordning av andra konsulter inom projekten. Ludvig arbetar både med nybyggnationer och om- och tillbyggnader inom privat och offentlig sektor.

Han är utbildad Högskoleingenjör inom industriell ekonomi vid högskolan i Borås och började sommaren 2021 hos oss efter avslutade studier. Dessförinnan har han erfarenhet från byggbranschen som målare.

På fritiden spenderar Ludvig mest tid utomhus, då allra helst i fjällen. På sommaren till fots eller med båt och fiskespö och på vintern med skidor under fötterna. Sport i största allmänhet är också ett stort intresse, både som utövare och åskådare.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago