Johannes Tegnevall Eman

Handl. A-projektör

070 - 672 49 82
johannes.eman@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Johannes arbetar i huvudsak som modellansvarig a-projektör vilket innebär att från grunden rita upp aktuell byggnad och sen driva projekteringen i mål fram till färdiga handlingar. Hans öga för detaljer och tekniska lösningar innebär att han är en värdefull tillgång i projekten.

Johannes har en examen inom Samhällsbyggnad från Luleå tekniska universitet, med inriktning mot infrastruktur. Han har varit yrkesverksam sedan 2013 då han började arbeta på a och d.

Johannes ser högt värde i att implementera VR-teknik i olika skeden i processen och har varit med och utvecklat användandet av VR-teknik i en rad projekt.

Urval av referensprojekt som Johannes hunnit med att vara modellansvarig a-projektör för är Luleå räddningsstation, Sigtuna brandstation och Kvarter 6 i Nya Kiruna Centrum.

Fritiden spenderar han helst med sin familj och allra helst i deras stuga i Västerbottens inland. Favoritårstiden är skoter!

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago