Hoppa till innehållet

Ingemar Ohls

Arkitekt

070-246 11 30
ingemar.ohls@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Ingemar jobbar med allt från gestaltning och utredningar i tidiga skeden till projektering av handlingar. Hans mål är att i nära dialog med kunden skapa god arkitektur som är praktisk och fungerande, samtidigt som den är en del av en hållbar framtid.

Examen från Luleå Tekniska Universitet inom Civilingenjör arkitektur med inriktning husbyggnad och fokus på arkitektur.

Innan han anslöt till a och d arbetade han på ett arkitektkontor i Växjö. Han har tidigare erfarenhet av utformning och detaljprojektering av exempelvis förskolor, vård-och utbildningslokaler, renovering av kontorsmiljöer, handelslokaler, bostäder samt utformning av hela bostadsområden.

På fritiden tar styrketräningen och gymmet upp en stor del av tiden och när det finns tid över sätter han sig gärna och läser. Helst något om historia eller inom genren thriller.  

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago