Ingemar Ohls

Arkitekt

070 - 246 11 30
ingemar.ohls@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Ingemar arbetar med gestaltning och programutredningar och hans mål är att i nära dialog med kunden skapa god arkitektur som är praktisk och fungerande, samtidigt som den är en del av en hållbar framtid.

2018 tog Ingemar examen från Luleå Tekniska Universitet inom Civilingenjör arkitektur med fokus på husbyggnad och arkitektur och har arbetat på a och d sedan 2021.

Innan han anslöt till a och d arbetade han på ett arkitektkontor i Växjö där han har erfarenhet av utformning och detaljprojektering av exempelvis förskolor, vård-och utbildningslokaler, renovering av kontorsmiljöer, handelslokaler, bostäder samt utformning av hela bostadsområden. På a och d har Ingemar arbetat med verksamhetsanpassning av Räddningstjänstens lokaler i Boden och möblering samt akustikåtgärder i Fullmäktigesalen i Boden.

På fritiden tar styrketräningen och gymmet upp en stor del av tiden. Han sitter också gärna och läser en bok om historia eller en thriller.  

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago