Alexander Brunström

Handl. A-projektör

070 - 307 96 20
alexander.brunstrom@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Alexander är en utpräglad problemlösare som gärna kommer in redan i tidigt skede i projekten med utredning av planfrågor och säkerställande av korrekta grundhandlingar. Han arbetar som modellansvarig i både större och mindre projekt samt med detaljprojektering och på sin meritlista har han projekt så som bostadsprojektet Kv Vallan och Lidingö simhall.

I grunden har Alexander en samhällsbyggnadsexamen från LTU och en treårig konstutbildning från Sunderby folkhögskola. Alexander började på a och d arkitektkontor 2016.

Alexander avsätter gärna sin fritid till att utveckla sin musikaliska förmåga på gitarr och piano. Som hans utbildning avslöjar har han även en passion för måleri och tecknande.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago