Information

Information

Arctic Retreat Timmerstugor

Gunnarsbyn, Boden

På en udde vid Råneälvens strand ligger Arctic Retreat, en exklusiv resedestination för det mindre sällskapet. Här får kunderna oavsett säsong en upplevelse mitt ute i vildmarken med vattnet och skogen alldeles inpå knuten.

På fastigheten står sedan tidigare ett antal äldre klassiska timmerstugor där de flesta servicefunktioner finns. De nya gäststugorna är uppförda av rundtimmer och anpassade till att smälta in med den kringliggande naturen och övriga byggnader. De stora glaspartierna vetter mot skog och vatten och innanför finns rymliga sällskapsytor. Här tillåts naturen komma in i stugan och gästerna får därmed en unik möjlighet att uppleva djurliv, natur och himmelns skådespel även inifrån stugan.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago