Mattias Korpela

Handl. A-projektör

073 - 816 77 72
mattias.korpela@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Som handläggande A-projektör arbetar Mattias med byggnadsmodellering och upprättande av A-ritningar. Han är en engagerad lagspelare med högt tempo som brinner för att effektivisera och förbättra byggprocessen. Mattias har varit modellansvarig i flera av våra stora badhusprojekt där samordningen med övriga tekniker har varit omfattande.

Mattias har en examen i Samhällsbyggnad från Luleå tekniska universitet, med inriktning mot samhällsplanering. Han är yrkesverksam sedan 2012 då han började på a och d. 

På sin fritid tycker han om att aktivera sig genom träning i alla dess former. Fotboll är en favorit, oavsett om det är som spelare eller åskådare. God mat och resor står också högt i kurs. 

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago