Camilla Sandström

Projekteringsledare, Kontorschef Boden

070 - 684 46 76
camilla.sandstrom@aochd.se
Adress: Drottninggatan 23, 961 35 Boden


DELA

Camilla är sedan 2016 kontorschef för vårt Bodenkontor och arbetar utöver detta som projekt- och projekteringsledare. Hon är en strukturerad och trygg medarbetare som gillar ordning och reda. Arbetsuppgifterna innefattar även besiktningar, utredningar och kalkyler. Hon trivs i rollen som den problemlösande spindeln i nätet och ser sitt arbete som ett pussel; där hon med sitt ordningssinne får detaljerna att synka och projektet att flyta.

I grunden är Camilla utbildad Civilingenjör i teknisk fysik vid Luleå tekniska universitet. Hon är yrkesverksam sedan 2005 och har arbetat som arbetsledare och platschef inom entreprenadbranschen innan hon började på a och d 2011. Camilla har bland annat varit projektledare för ombyggnationerna för Medborgarservice i Bodens Stadshus, projekteringsledare för uppförandet av bostäder på kvarter 7 och 8 på Norra Kajen i Sundsvall och projekteringsledare för Kvarter 6 i Nya Kiruna Centrum.

Vid arbetsdagens slut åker Camilla hem till sitt hus och sina två barn i Skogså. Väl hemma tycker hon om att pyssla om hemmet och vara ute i naturen. Ett dolt intresse hon har är att sy kläder.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago