Hoppa till innehållet

Camilla Sandström

Projekteringsledare - kontorschef Boden

070-684 46 76
camilla.sandstrom@aochd.se
Adress: Drottninggatan 23, 961 35 Boden


DELA

Camilla arbetar som bygg- och projektledare. Hon är en strukturerad och trygg samordnare med öga för ordning och reda. Arbetsuppgifterna varierar mellan bygg- och projekteringsledning, exempelvis; utredningar, kalkyler, rapporter och beskrivningar. Hon trivs i rollen som den problemlösande spindeln i nätet och ser sitt arbete som ett pussel; där hon med sitt ordningssinne får detaljerna att synka och projektet att flyta. 

I grunden är Camilla utbildad Civilingenjör inom teknisk fysik vid Luleå tekniska universitet. Hon är yrkesverksam sedan 2005 och har arbetat som arbetsledare och platschef inom entreprenadbranschen innan hon började på a och d 2011. Camilla har bland annat varit projekteringsledare och byggledare för ombyggnationen av Sandenskolan i Boden. Hon har varit projekteringsledare för ombyggnationen av Björkdungens förskola och projektledare för ombyggnationerna för Medborgarservice i Bodens Stadshus. Sedan 2016 är Camilla dessutom kontorschef för vårt kontor i Boden.

När Camilla går hem för dagen åker hon hem till sitt hus och sina två barn i Skogså. Väl hemma tycker hon om att pyssla om hemmet och bjuda in gäster till stora middagar. Ett dolt intresse hon har är att sy kläder

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago