Hoppa till innehållet

Information

Information

Medborgarhuset, Entré

Boden

Medborgarhuset i Boden är beläget längs Gågatan i Boden och är en central mötesplats för staden. Idag upplevs entrén till Folkets hus som något undanskymd bredvid Enter Galleria och en aning gömd för de många förbipasserande som dagligen rör sig längs Gågatan.

För att locka fler besökare och skapa en nyfikenhet kring aktiviteterna i Folkets hus behövs en ombyggnad för att få entrén mer synlig och inbjudande för allmänheten. Bättre skyltning och en tydlig entré för besökare efterfrågades och denna idéskiss skulle vara en ögonöppnare för vilket lyft denna byggnad kan få om entrén synliggörs på bästa sätt med hjälp av design och ljussättning.

För att skapa en entré som hamnar i blickfånget för förbipasserande längs Gågatan vinklas entrén upp och får ett nytt utmärkande fasadmaterial i form av träribbor med integrerad belysning i ett oregelbundet mönster. Riktningen på träribborna och belysningen löper längs byggnadens överhängande skärmtak och leder besökare på ett naturligt sätt mot den nya ingången.

Innanför entrén föreslås även en välkomnande foajé med biljettkassor och lättare servering som har stora glaspartier ut mot Gågatan för att skapa en inblick där livet i byggnaden sprider sig ut mot gatan; allt för att skapa nyfikenhet vad som händer innanför entrédörrarna och locka så många besökare som möjligt.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago