Maria började som arkitekt på a och d arkitektkontor i augusti 2018 och arbetar på Luleåkontoret. Hon har bland annat varit delaktig i flera av våra stora badhusprojekt samt renovering av äldre byggnader med kulturhistoriskt värde.

Maria har utbildat sig både vid Arkitekthögskolan i Umeå och vid Chalmers där hon tog examen på Masterutbildningen i arkitektur 2016. Innan hon anslöt sig till a och d arbetade hon på ett arkitektkontor i Göteborg med bland annat Sjöfartsmuseét. Utöver flera av våra badhusprojekt har Maria varit en av bidragarna till tävlingsvinsten med pumpstationen P14 och arbetat med inredning av universitetsbiblioteket på LTU.

Hennes fritidsintressen är bland annat att åka längdskidor och att resa. Hundar ligger Maria varmt om hjärtat och hon är en hejare på att både laga mat och att baka.

 

 

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago