Information

Information

LTU Service Point

Luleå

Service Point, i B-huset på Luleå Tekniska Universitet, fyller en viktig funktion för universitetets studenter. Personalen som jobbar här hjälper studenter med olika ärenden och svarar på frågor angående studier, registreringar, tentamen och andra allmänna frågor. Service Point är väl synligt och lokaliserat centralt på campusområdet där många människor rör sig dagligen.

Vårt uppdrag var att se över funktionen av Service Point och utforma en ny receptionsdisk med tillhörande bakomliggande utrymmen. För att koppla ihop disken med Luleå Tekniska Universitets varumärke och grafiska profil var önskemålet att receptionsdisken gärna skulle vara vit som snö och blå som i universitetets logotyp. Diskens fronter består av vitmålade kuber med olika djup som ger ett levande intryck. Bakom själva disken finns en displayvägg med stängd och öppen förvaring som är målad i en mörkblå kulör. Disken binds samman med en bänkskiva i vitlaserad ask och ramas in av de befintliga pelarna och limträbalkarna.

Nu möts studenterna av en ny välkomnande receptionsdisk som är inspirerad av snö och is och som utgör en viktig nod på universitetsområdet.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago