Hoppa till innehållet

Malin Nilsson

Arkitekt MSA

070-531 65 66
malin.nilsson@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Malin är arkitekt och har arbetat hos oss sedan augusti 2019. Med mycket erfarenhet av bostäder och en examen från Chalmers tekniska högskola i Göteborg har hon vänt hem till Luleå för att arbeta hos oss och skapa sinnrik och stilig arkitektur.

Malin tog sin arkitektexamen på Chalmers tekniska högskola i Göteborg, en utbildning hon påbörjade år 2011 och gjorde ett uppehåll i för praktik i Luleå. Efter examen spenderade hon två år på ett arkitektkontor i Göteborg, innan hemlängtan slog till och flyttlasset gick tillbaka till Luleå.

Det var mångsidigheten i yrket som lockade Malin till utbildningen. Innan hon dess har hon hunnit med butiksjobb, att läsa företagsekonomi och att resa. När hon inte arbetar umgås hon med gärna med vänner, besöker gymmet, tar promenader i det fria eller går ut för en god bit mat.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago