Joakim Persson ‐ ny VD

Joakim Persson ‐ ny VD

4 mars 2015

Joakim Persson - ny VD

a och d arkitektkontor har sedan starten 2007 haft en snabb tillväxt och är idag ett av Norrbottens större arkitektkontor. Med 18 medarbetare, varav 5 arkitekter är man näst störst på arkitektsidan i länet. Med den växande organisationen och de förändrade marknadsmålen har man nu beslutat att omfördela ansvaret i ledningen; som en naturlig del av utvecklingen.


— Vi har haft en bra utveckling ända sedan starten och den här omfördelningen känns både spännande och trygg. Spännande utifrån vårt marknadsläge, och trygg med Anders som fortsatt stöd. Vår målsättning är att ytterligare synliggöra de utmärkta kompetenser och arbetsmodeller vi förfogar över inom arkitektur, utan att för den skull ge avkall på den genomtänkta detaljprojektering som i stor utsträckning tagit oss dit vi är idag, kommenterar Joakim Persson tillträdet.


Anders Burman, tidigare VD, inflikar;

— Jag och Joakim har följts åt i 15 års tid, och jag tycker det är dags att han får axla ansvaret och ta oss vidare upp mot nästa nivå.

— Ledningsfunktionen har alltid varit prestigelös med starkt samförstånd och högt till tak inom ledningsgruppen, inflikar den tredje ägaren Niklas Granljung.


Skiftet av VD är ytterligare ett steg i utvecklingen; med målsättning om stärkt marknadsnärvaro både på en regional och på en nationell marknad. Förändringen är delvis också en intern frååga då alla medarbetare på företaget brinner för sina arbeten i projekten. Genom denna lösning, där de administrativa rollerna omfördelas, ges hela ledningsgruppen, liksom övriga delar av organisationen, möjlighet att lägga större del av tiden i kundernas projekt.


— En av våra styrkor har alltid varit noggrannheten och engagemanget för att ta projekten i mål enligt projektplanen. Det är vad som gett oss möjligheten att nå dit vi är, och det är den passionen och engagemanget som skall ta oss till nästa nivå i vår utveckling. Med en bra mix av erfarenhet och ungdomlig nyfikenhet bland arkitekterna ser vi stor potential i att växa på den sidan, avslutar Joakim Persson.

Fler nyheter

Vi erbjuder meningsfulla praktikplatser för arkitektstudenter att växa och ta ansvar i verkliga...
Även om det inte blev vinst i markanvisningstävlingen för Kv. Bävern med vårt bidrag Länken är vi...
a och d arkitektkontor flyttar till nya och större lokaler i Boden!

Fler nyheter
Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago