Jonas Burman

Handl. A-projektör

070 - 550 37 37
jonas.burman@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Som handläggande a-projektör hanterar Jonas sina projekt självständigt och håller i samordningen med övriga tekniker samtidigt som han upprättar sina egna handlingar. Jonas utför allt från bygglov till bygghandlingar och är även en värdefull resurs när det gäller granskningar, utredningar och inventering av befintliga byggnader. Med lång erfarenhet av branschen tillför han hög kompetens och trygghet på kontoret och i de projekt han är involverad i.

I grunden är Jonas utbildad gymnasieingenjör och har branschvana sedan 1987. På a och d har han varit anställd sedan starten 2007. Jonas har varit delaktig i bland annat Luleå räddningsstation, Ekerö badhus och ett bostadsprojekt med 380 lägenheter på Norra Kajen i Sundsvall.

När fritiden står för dörren umgås Jonas gärna med sina vänner eller tar en promenad med sin hund. Att spendera sin tid i stugan och ute i naturen är också ett av Jonas fritidsintressen.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago