Hoppa till innehållet

Jonas Burman

Handl. A-projektör

070-550 37 37
jonas.burman@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Som projektör har Jonas både en produktiv och en ledande roll. I den produktiva gör han A-ritningar för allt från bygglov till bygghandlingar och i den ledande sköter han samordningen av handlingar mellan projektets övriga teknikkonsulter. I projekteringsarbetet arbetar han även med granskningar, utredningar, inventering av befintliga byggnader med tillhörande åtgärdsförslag, samt i viss utsträckning med beskrivningar och kalkyler. Med lång erfarenhet av branschen tillför han hög kompetens och trygghet i projekten.

I grunden är Jonas utbildad gymnasieingenjör och har branschvana sedan 1987. På a och d har han varit sedan starten 2007. Innan sin tid hos oss har han bland mycket annat projekterat Ericssons kontorshus om 33 000 m2 i Kista och Telias kontorslokaler i Farsta.

När fritiden står för dörren umgås Jonas med sin golden retriever Harry. Tillsammans spenderar de mycket tid i stugan och naturen.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago