Anders Burman

Projekteringsledare - Vice VD

070 - 568 64 54
anders.burman@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Anders arbetar främst med projekterings- och projektledning. Med lång erfarenhet och ett brett kontaktnät är han en stor tillgång på företaget. Anders arbetar även med entreprenadjuridik och byggekonomiska frågor.

Anders är byggnadsingenjör som kompletterat sin kompetens med juridik, fastighetsrätt och företagsekonomi vid Luleå, Umeå och Stockholms universitet. Han har även en projekteringsledningsutbildning från KTH i bagaget. Anders är yrkesverksam sedan 1979 och har lång erfarenhet som delägare i de företag han varit verksam inom. 2007 bildade han a och d tillsammans med Joakim Persson och Niklas Granljung. Han har bland mycket annat varit projekteringsledare vid Norrtäljes nya badhus, som 2015 blev nominerat till ett av Sveriges fem bästa byggen av tidningen Byggnadsindustrin, samt för det nya flygledartornet i Vidsel som vann Fortifikationsverkets Arkitekturpris 2017. De senaste åren har han arbetat med våra badhusprojekt och Luleå räddningsstation.

På fritiden gillar Anders gillar att cykla mountainbike och kan stoltsera med att ha tagit sig igenom Cykelvasans 94 km vid flertalet tillfällen. Segelbåten är såld och golfklubbor är inköpta och vem vet, kanske blir det comeback i skärgården om något år.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago