Susann Ryan

Projekteringsledare

070 - 223 41 60
susann.ryan@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Susann är en av de mest erfarna ingenjörerna på a och d. Hon har med sin rutin och sitt engagemang en nyckelroll som ansvarig för ritningsprojektering och har även många uppdrag som kontrollansvarig enl PBL. Hon är noggrann och ärlig och har en stor förmåga att tänka igenom detaljerna hela vägen till utförandet innan de sätts på pränt på ritningen.

I grunden är Susann utbildad byggnadsingenjör vid Wellington Polytechnic på Nya Zeeland med examen 1996 och har därutöver ett antal år av internationell branscherfarenhet. På a och d har hon arbetat sedan starten 2007 och några av projekten hon bidragit till har varit badhusen i Bålsta och Ekerö, Luleå räddningsstation och Seminariet i Luleå där man byggde om en gammal skola till bostäder.

När Susann lämnar kontoret åker hon gärna till stallet och tar hand om sin häst.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago