Malin Nilsson

Arkitekt SAR

070 - 531 65 66
malin.nilsson@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Malin har arbetat som arkitekt sedan 2017 då hon tog examen från Chalmers tekniska högskola och hon har varit anställd på a och d sedan 2019. Det var mångsidigheten i yrket som lockade Malin till branschen.

Malin har stor erfarenhet av bostadsprojekt där hon är mycket kunnig inom regelverket för utformning av bostäder. Kontorslokaler och hotell finns också på Malins meritlista där hon har varit delaktig i ombyggnationen av a och d:s Luleåkontor samt uppförandet av Kvarter 6 i Nya Kiruna centrum som innehåller både affärslokaler samt ett hotell med drygt 150 rum, spa och konferenslokaler.

Hon är också certifierad sakkunnig i tillgänglighet sedan 2023.

När Malin inte arbetar umgås hon med gärna med vänner, besöker gymmet, tar promenader ute i det fria eller går ut för att äta en god bit mat.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago