Nils är sedan 2021 kontorschef för vårt Luleåkontor och gruppledare för a-ingenjörerna och arbetar utöver detta främst med projekteringsledning samt projektering, byggledning, utredningar och kalkyler. Med sinne för struktur är han en organiserad ledare och för att skapa trygghet hos kunderna ser han till att alltid hålla sig påläst. Han brinner för att hålla hög kvalitet och strävar efter att a och d ska bli arkitektkontoret som driver utveckling i framkant och som en naturlig följd av detta är Nils också företagets kvalitets- och miljöansvarig.

Med branschvana sedan 1998 är han en rutinerad projekteringsledare, byggledare och projektör. På a och d har han arbetat sedan 2011 och har varit projekteringsledare för många av Coops ny- och ombyggnader i länet, för pumpstationerna i projektet Östra länken samt för ett flertal bostadsprojekt.

När arbetsdagen är slut åker Nils hem till familjen och vintertid spenderas gärna helgerna i skidbacken.  

 

 

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago