Hoppa till innehållet

Nils arbetar främst med projekteringsledning samt projektering, byggledning, utredningar och kalkyler. Med sinne för struktur är han en organiserad ledare och för att skapa trygghet hos kunderna ser han till att alltid hålla sig påläst. Han brinner för att hålla hög kvalitet och strävar efter att a och d ska bli arkitektkontoret som driver utveckling i framkant. Nils är även företagets kvalitets- och miljöansvarig och är certifierad kontrollansvarig enligt PBL.

Med branschvana sedan 1998 är han en rutinerad projekteringsledare, byggledare och projektör. På a och d har han arbetat sedan 2011. Dessförinnan har han bland annat projekterat och bygglett renoveringen av Östra skolan samt deltagit i projekteringen för SOS Alarms tillbyggnad i Luleå.

 

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago