Hoppa till innehållet

Nicklas Sandström

Projekteringsledare

070-205 42 90
nicklas.sandstrom@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Nicklas är en utvecklingsdriven projekteringsledare och A-projektör med stort tekniskt ansvar. Som ansvarig för företagets BIM- och CAD-programvaror brinner han för kompetensutveckling, och strävar efter att alla på kontoret ska ha god och relevant utbildning i verktygen. Med intresse för de interna processerna engagerar han sig även i utvecklingen av projekteringens arbetsmetoder; med målsättningen att a och d i synnerhet, och Luleå i allmänhet, ska arbeta mer med BIM.

I grunden är Nicklas utbildad Byggnadsingenjör vid Växjö universitet, med inriktning mot byggnadsutformning. Han har branschvana sedan 2009 då han började på a och d.

När Nicklas lämnar kontoret för dagen experimenterar han gärna i köket eller varvar ner med en god bok från bokklubben. Helst läser han fantasy, samhällsbyggnad eller politik, där sistnämnda avslöjar ett av hans stora engagemang. 

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago