Edit Fuferenda

Arkitekt

070 - 268 22 28
edit.fuferenda@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Edit har en bred erfarenhet av alla projektfaser. Hennes mål är att skapa estetisk och praktisk arkitektur som alla kan njuta av att använda, oavsett om det handlar om tidiga skeden eller de avslutande detaljerna. 

Edit har mer än 20 års erfarenhet som arkitekt. Efter sin masterexamen i arkitektur på Budapests tekniska universitet har hon arbetat på flertalet arkitektkontor i Storbritannien och Ungern.  Arbetsuppgifterna har mestadels bestått av att utforma kontorshus, bostäder och offentliga byggnader. Men hon har också varit med om att utforma kryssningsfartyg, samt att designa skyskrapor. På a och d har Edit bland annat varit med och utformat förskolor samt tagit fram inredningskoncept för kontor.

Edit spenderar helst sin fritid med konsthantverk och motion. Mattvävning och att sy egna kläder är stora intressen, likväl som löpning och fjällvandring.

Edit Fuferenda projekt
Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago