Hoppa till innehållet

Information

Information

Nokia kontorshus

Budapest, Ungern

(Edit arbetade med detta projekt under sin anställning på Demeter Design Studio)

Nokias nya huvudkontor i Ungern ligger längs Corvin Promenade, ett internationellt prisbelönt och en prestigefylld del av den ungerska huvudstaden. Byggnaden som är den nya arbetsplatsen för mer än 2000 anställda är BREEAM Very Good-certifierad. Dess miljövänliga lösningar omfattar automatiserad skuggteknik, laddare för elbilar, grönt tak, cykelförråd, omklädningsrum, duschar samt energieffektiva mekaniska system. Ett parkeringshus med två våningar under jord och ett separat parkeringsområde ger plats för mer än 460 bilar.

Förutom kontor och ett pausutrymme innehåller byggnaden rum för interna läkare och psykologer, en massagestudio, bastu samt ett välutrustat gym och aerobicsanläggning. På bottenvåningen ger restauranger, kaféer och en förskola ytterligare komfort för de anställda.

Nokia Skypark har utformats av ZDA-ZOBOKI Arkitektkontor. Demeter Design Studio samarbetade med företaget för att utforma de offentliga utrymmena, särskilt entréhallarna och kommunikationsytorna. Med utgångspunkt i arkitekturen skapade de utrymmen som tack vare sin lätta, organiska sammansättning eliminerar gränsen mellan inomhus- och utomhusområden.

Byggnaden erhöll Silver Winner FIABCI World Prix d'Excellence 2018 och var årets projekt på Portfolio Property Awards 2017.

(Priset World Prix d'Excellence grundades av FIABCI - Internationella fastighetsförbundet. Det delas ut till de fastighetsprojekt som är utmärkta inom alla discipliner som är involverade i skapandet av dem. Portfolio Property Awards grundades av en ungersk mediagrupp).

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago