Information

Information

Trilogy höghus

Limassol, Cypern

(Edit arbetade med detta projekt under sin anställning på WKK Arkitekter)

 

Trilogy fastighetsprojektet består av tre höghus som ligger vid Medelhavskusten i Limassol, Cypern. De tre husen binds ihop med en gemensam Plaza i två nivåer. På den övre nivån ligger den privata trädgården kallad ”Oasis”. Här finns en infinitypool med bar, terrass och tennisbana i en överdådig landskapsmiljö. På den nedre nivån, närmare kusten finns en platå med restauranger, barer och affärer.

Det 38 våningar höga västra tornet har blandad användning med butiker på bottenvåningen samt kontor och lyxlägenheter ovanför. Ett spa i två plan skiljer kontors- och bostadsvåningarna åt. I anslutning till SPA:t finns en så kallad ”Sky Terrace” där en triangulär utsiktsplatform sträcker sig ut från byggnaden. Detta ger en förlägning av spadelen och erbjuder gästerna en slående vy över havskusten.

Det 35 våningar höga östra och det 36 våningar höga norra tornet innehåller lägenheter och mitt i byggnaderna ligger ett tvåvånings gym med spa. Alla lägenheter i höghusen har direkt utsikt över Medelhavet.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago