Hoppa till innehållet

Anders Burman

Projekteringsledare

 

Direkt: 070-568 64 54
E-post: anders.burman@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Anders arbetar främst med projekterings- och projektledning. Med lång erfarenhet och stort kontaktnät är han en tillgång i projekten. För kund innebär det god samordning med handplockad kompetens motsvarande projektets unika behov. Anders arbetar även med entreprenadjuridik och byggekonomiska frågor.

Anders är byggnadsingenjör som kompletterat sin kompetens med juridik, fastighetsrätt och företagsekonomi vid Luleå, Umeå och Stockholms universitet. Han har även en projekteringsledningsutbildning från KTH i bagaget. Anders är yrkesverksam sedan 1979 och har lång erfarenhet som delägare i de företag han varit verksam inom. 2007 bildade han a och d tillsammans med Joakim Persson och Niklas Granljung. Han har bland mycket annat varit projekteringsledare vid Norrtäljes nya badhus, som 2015 blev nominerat till ett av Sveriges fem bästa byggen av tidningen Byggnadsindustrin, samt för nytt flygledartorn i Vidsel som vann Fortifikationsverkets Arkitekturpris 2017.

När Anders lämnar kontoret för dagen åker han hem till ett aktivt familjeliv. Under veckorna följer han barnen i deras idrottande; ridning och hockey. Han gillar att cykla mountainbike och kan stoltsera med att ha tagit sig igenom Cykelvasans 94 km. Skärgårdsliv med segelbåten är också en favorit.

By Formsmedjan. Powered by Yago