Bygg/projekteringsledare

På a och d tror vi på helheten. Vi vill gärna vara med från ax till limpa i att bistå kunden. För att åstadkomma detta erbjuder vi byggadministrationstjänster till exempel projektledning, projekteringsledning, byggledning och entreprenadbesiktningar. 

Projekteringsledarens roll är att vägleda projektgruppen i arbetet mot ett lyckat resultat. Vi har alltid helheten i fokus och leder det tekniska arbetet omsorgsfullt för att leva upp till de ambitioner som vi själva och våra kunder har. Enkelt uttryckt är vi navet som stadgar de många ekrarna och får projektet att fortsatt rulla mot sitt mål. Därför är projekteringsledarna med från projektets första andetag till dess att entreprenören tar vid. På a och d arbetar vi med alla storlekar och typer av projekt, oftast med en tyngdpunkt på byggnadsarkitektur. I alla projekt lägger vi fokus på att det som byggs ska vara det som kunden och projektet verkligen behöver. Oavsett om detta sedan resulterar i en uttrycksfull utformning eller en enklare byggnad med effektiva utrymmen.

Har du ett projekt du vill genomföra? Hör gärna av dig till Nils Liljebo, kontorschef Luleå eller Camilla Sandström, kontorschef Boden.

 

Anders Burman
Projekteringsledare - Vice VD
070 - 568 64 54
anders.burman@aochd.se
Anders Grenholm
Projekteringsledare
070 - 384 00 64
anders.grenholm@aochd.se
Camilla Sandström
Projekteringsledare, Kontorschef Boden
070 - 684 46 76
camilla.sandstrom@aochd.se
Joakim Persson
Projekteringsledare - VD
070 - 375 01 42
joakim.persson@aochd.se
Robert Fredriksson
Byggledare
070 - 529 39 60
robert.fredriksson@aochd.se
Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago