Oscar Björkqvist

Arkitekt MSA

070 - 248 23 44
oscar.bjorkqvist@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Oscar är arkitekten med en ambition att skapa riktigt bra arkitektur som berör. Vägen dit går via en nära och öppen dialog med beställaren. Han har tidigare arbetat på flera arkitektkontor i Malmö och Helsingborg och trivs med att lösa komplexa uppgifter tillsammans med andra.

Efter utbildningen vid arkitektskolorna i Umeå och Lund har han skaffat sig erfarenhet från projektens alla faser med särskild kompetens inom skolor och bostäder. I sin roll som arkitekt tolkar han beställarens ambitioner för att sedan mejsla fram en bärande idé i varje projekt. I den processen försöker han vara lyhörd, prestigelös och ärlig. Han arbetar också aktivt med utvecklingen mot en hållbar byggprocess. Sedan 2021 arbetar Oscar på a och d, då flyttlasset gick från Skåne till Luleå.

Ledig tid spenderar han helst i naturen. Ofta med sele, klätterskor och rep på väg upp för branta klippor.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago