Hoppa till innehållet

A-projektörer

A-projektörens roll är att vidare förädla arkitektens arbete och förbereda det för produktion. Vi bistår och borgar för projektets vision i det fortsatta tekniska arbetet. Man kan säga att vi är kommunikatörer som översätter mjuka värden, komplexa tekniska system och lagkrav till branschens gemensamma språk. Hos oss är A-projektören med från idéstadiet fram tills dess att entreprenören tar vid. På a och d arbetar vi med alla storlekar och typer av projekt, oftast med en tyngdpunkt på byggnadsarkitektur. I alla projekt lägger vi fokus på att det som byggs ska vara det som kunden och projektet verkligen behöver. Oavsett om detta sedan resulterar i en uttrycksfull utformning eller en enklare byggnad med effektiva utrymmen.

Har du ett projekt du vill genomföra? Hör gärna av dig till Nils Liljebo, kontorschef Luleå eller Camilla Sandström, kontorschef Boden.

 

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago