Anders Grenholm

Projekteringsledare

070 - 384 00 64
anders.grenholm@aochd.se
Adress: Drottninggatan 23, 961 35 Boden


DELA

Anders arbetar i huvudsak med utredningar, program och förslagsskisser i tidiga skeden. Han är en problemlösare som uppskattar utmaningen i att samordna olika teknikdiscipliner till en funktionell helhet som uppfyller lagkrav och överensstämmer med beställarens behov.

Han är utbildad Civilingenjör med inriktning mot arkitektur vid Luleå tekniska universitet och har arbetat i branschen sedan 2010. Innan studierna arbetade han inom Försvarsmakten där han har en utbildning som reservofficer. Anders började på a och d 2015 och har med sitt lugna och tydliga arbetssätt blivit en uppskattad mentor för de yngre medarbetarna. Han är också certifierad sakkunnig i tillgänglighet sedan 2023.

När Anders går hem för dagen är det familjeliv som gäller. Han trivs som bäst på fjällets sluttningar, på sommaren till fots och om vintern står han gärna på en snowboard. Klättring, en tur i löpspåret eller en sväng på mountainbiken är också uppskattade aktiviteter. 

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago