Anders Grenholm

Projekteringsledare

070-384 00 64
anders.grenholm@aochd.se
Adress: Drottninggatan 23, 961 35 Boden


DELA

Anders arbetar i huvudsak med utredningar, program och förslagsskisser i tidiga skeden. Därefter arbetar han i projekteringsfasen med samordning, projektering och upprättande av bygghandlingar. Han är en problemlösare som uppskattar utmaningen i att samordna ingående teknikdiscipliner till en funktionell helhet; som uppfyller lagkrav och överensstämmer med beställarens efterfrågan. Att göra snygga skisser och presentationsmaterial tycker han också är kul. 

Han är utbildad Civilingenjör vid Luleå tekniska universitet, med inriktning mot arkitektur och har arbetat i branschen sedan 2010. Innan han började på a och d 2015 arbetade han i 5 år på Grontmijs byggavdelning. Det var en lärorik period som breddat hans insikt och förståelse för byggnaden som system, eftersom han där fick arbeta med teknikområden utanför sin egentliga kompetens. Innan studierna arbetade han inom Försvarsmakten där han har en utbildning som reservofficer. 

När Anders går hem för dagen är det familjeliv till 100 % som gäller. Han trivs som bäst till fjälls. Om vintern står han gärna på snowboard, övrig tid på året försöker han komma ut i löpspåret eller cykla mountainbike så ofta han kan. 

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago