Hoppa till innehållet

Magnus Abrahamsson

Konstruktör

070-248 21 18
magnus.abrahamsson@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Vår mångfacetterade och rutinerade projektingenjör Magnus har ett brett kontaktnät och lång erfarenhet av olika typer av byggprojekt.

Magnus har sin examen som projektingenjör, högskoleingenjör med bygg som inriktning från Luleå Tekniska Universitet. Han har över 15 år i branschen och har med sina många år i branschen stor erfarenhet och ett brett kontaktnät.

På a och d arbetar han med nyproduktion av bostäder, om- och tillbyggnader samt med utredningar. Han har arbetat med uppdragsledning gällande allt från bostäder till kommersiella fastigheter.

På sommarhalvåret finns han allt som oftast på fotbollsplaner för att träna och utbilda ungdomar. Själv tränar han gärna kondition och styrketräning.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago