Eric Nygren

A-projektör

070 - 300 46 11
eric.nygren@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Eric arbetar i huvudsak med utredningar, främst med projektering i 3D program och när det finns tid över gör han även dagsljusberäkningar, beskrivningar och 3D scanningar. Han är en problemlösare som brinner för utmaningar och att effektivisera byggprocessen.

Eric är utbildad gymnasieingenjör med inriktning samhällsbyggnad och började hos oss på a och d sommaren 2021. Innan dess har han arbetat på en annan ingenjörsfirma som byggingenjör. En lärorik period där han fick erfarenhet inom både A och K-projektering.

Eric är väldigt sportintresserad men främst inriktad på ishockey. Han är även hockeydomare på senior nivå, vilket tar en stor del av hans fritid. När hockeysäsongen är över står golf på schemat. Att resa och upptäcka stora städer är också en stor del av hans intresse.

Eric Nygren projekt
Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago