Hoppa till innehållet

Martin Häller

Arkitekt SAR/MSA

 

Direkt: 070-622 31 69
E-post: martin.haller@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Med hög kompetens och kreativt sinne är han en sann inspiratör för så väl kunder som kollegor. Han är en initiativtagare med förmågan att fånga upp projekt och därefter förvalta dem med goda resultat. Han drivs av att göra det bästa och rätta för kunden samtidigt som han har roligt.

I grunden har Martin en arkitektexamen från Lunds tekniska universitet med utbytesstudier vid Edinburgh College of Art. Han är yrkesverksam sedan 1995 med fina meriter i portföljen. 1997 vann han en arkitekttävling om att bygga Sambiblioteket i Härnösand. 1999 vann han en stadsplanstävling i Umeå gällande att omvandla ett gammalt regementsområde till 600 lägenheter. Martin har även utformat Bolagsverkets nya huvudkontor i Sundsvall. Han är delägare i a och d sedan 2015. Innan det var han i 16 år delägare i ett annat arkitektkontor.

Med rötterna i Bohuslän är segling största fritidsintresset. Han kan till och med stoltsera med ett SM-brons i kappsegling 1994. Vintrarna spenderar han gärna i slalombacken och när snön tinat bort cyklar han mountainbike.

Powered by Yago