Hoppa till innehållet

Raymond Gerritsen

Arkitekt SAR/MSA

 

Direkt: 070-321 85 04
E-post: raymond.gerritsen@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Raymond är en av de ansvariga arkitekterna här på a och d arkitektkontor. Med en särskild blick för helheten skapar han arkitektoniska lösningar där design och teknik, planlösning och fasadutformning samt innemiljö och utemiljö går hand i hand.

Arkitektutbildningen skaffade Raymond i Nederländerna, där han också drivit eget kontor i 17 år. 2013 gick flyttlasset till Sverige; här har han sedan dess arbetat som handläggande respektive ansvarig arkitekt.

Raymond brinner för bra och spännande arkitektur och formgivning. Han är särskilt intresserad av platsens själ, för att kunna skapa modern arkitektur med lokal identitet. Raymond arbetar på ett konceptuellt sätt, med god förståelse för byggteknik, myndighetskrav samt kundernas behov och möjligheter. Han är nyfiken, analytisk och strukturerad.

I arkitektrollen arbetar han främst med att skissa på nya projekt. Under sin långa karriär har han arbetat med vitt skilda typer av projekt: allt från bostäder till seniorboenden, klubblokaler, kyrkor, industrilokaler och bidrag till arkitekttävlingar.

Den lediga tiden spenderas gärna utomhus, i köket eller på resor världen över – eller ägnas åt intressena historia och musik.

By Formsmedjan. Powered by Yago