Hoppa till innehållet
Viktigare än en julklapp

Viktigare än en julklapp

16 december 2016

Vi brukar visa vår uppskattning gentemot våra kunder och medarbetare genom en julklapp. I år har vi valt att skänka både vår tanke och ett ekonomiskt stöd till Bröstcancerfonden.

Varje år får cirka 9 000 kvinnor i Sverige beskedet att de har bröstcancer. Det betyder att 25 kvinnor varje dag får höra att de har cancer. Idag behöver ett sådant besked inte längre uppfattas som en dödsdom. Det har skett stora framsteg inom diagnostik, vård och behandling under de senaste decennierna, som ger stort hopp inför framtiden. Men vi måste satsa mer på forskning för att förstå varför bröstcancer uppstår och hur man kan anpassa behandlingen till varje enskild individ. De gåvor som kommer till fonden går till viktig klinisk patientnära forskning, information och stöd till bröstcancerdrabbade och deras familjer.

a och d arkitektkontor vill med detta uppmana och inspirera även andra att stötta Bröstcancerfonden i deras viktiga arbete.

Läs mer och lämna ditt bidrag på Bröstcancerföreningarnas riksorganisations webbplats bro.se.


DELA

Fler nyheter

ISO-certifierade a och d arkitektkontor har allt sedan starten 2007 haft ett ambitiöst Kvalitets- och...
a och d arkitektkontor växer och söker fler medarbetare. a och d arkitektkontor befinner sig i ständig förnyelse och expansion. Nu söker vi fler...
Åbergsleden 6 reser sig ur askan. Sensommaren 2015 brandskadades flerbostadshuset på Åbergsleden 6 så pass allvarligt att det som...

Fler nyheter
Powered by Yago