• Vi söker arkitektpraktikanter för perioden hösten -24 till sommaren -25!

Vi söker arkitektpraktikanter för perioden hösten -24 till sommaren -25!

11 april 2024

Vi erbjuder meningsfulla praktikplatser för arkitektstudenter att växa och ta ansvar i verkliga projekt.

Att ta ansvar och bjuda in studenter till arbetslivet och vår verksamhet är något som är viktigt för oss. Hos oss står praktikanter inte vid sidlinjen – de är en del av kontoret och tar sig an samma utmaningar som nyexaminerade arkitekter. Under handledning av mer erfarna kollegor utvecklas de och kan ta större ansvar. Arbetsuppgifterna varierar beroende på våra aktiva projekt men inkluderar bland annat utredningar, gestaltning, renderingar och färgsättning. Ett urval av vilka typer av projekt vi jobbar med ser ni här  

I och med att man hos oss delar arbetsuppgifter med andra arkitekter delar man även arbetssätt, vilket innebär nära samarbete med våra egna projektörer och konstruktörer för att uppnå vår vision om kreativ arkitektur som fungerar. Genom att delta i internkritik av projekt ges du som student en möjlighet både att få feedback på eget arbete och att vara med och ge feedback på kollegors projekt. Så du får inblick i merparten av kontorets aktuella uppdrag. Det nära samarbetet sträcker sig även utöver våra kontorsväggar, då vi ser till att praktikanter får möjlighet att möta beställare och andra viktiga aktörer i projekten. Hur din praktiktid kommer se ut beror även på dina egna intressen och specialkunskaper. Vare sig det är ett stort intresse för arkitekturfotografering, AI-design, eller att ta fram fotorealistiska renderingar så vill vi ta vara på dina styrkor på bästa möjliga sätt. Så var inte rädd att ta upp vad du brinner för! Vi är övertygade om att denna helhetssyn och mångsidighet berikar praktikupplevelsen och förbereder för en framtida karriär.

Är du intresserad av en praktikplats där du verkligen kan växa och bidra? Vi ser fram emot att höra från dig! Kontakt tas med Niklas Granljung, niklas.granljung@aochd.se och urval kommer ske i slutet av maj.

 

Det vi önskar av dig är:

  • Personligt brev (glöm inte att berätta vilken tidsperiod du söker praktik)
  • CV
  • Portfolio som representerar din utformningsförmåga
  • Att du har avslutat ditt tredje år på arkitektutbildningen innan praktikperioden

 

 

Fler nyheter

Arkitekturpriset delas årligen ut av Sigtuna kommun för att uppmärksamma god arkitektur i kommunen.
Vi växer med nya delägare för att fortsätta skapa kreativ arkitektur
Även om det inte blev vinst i markanvisningstävlingen för Kv. Bävern med vårt bidrag Länken är vi...

Fler nyheter
Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago