Hoppa till innehållet

Albin Lindberg

Konstruktör

070-333 28 67
albin.lindberg@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Albin är konstruktören som med lugn och nyfikenhet löser statik och projektering för kundens bästa.

Examen kommer från Luleå tekniska universitet, där han läste till Civilingenjör arkitektur med inriktning mot husbyggnad, extra fokus på konstruktion.

Albin brinner särskilt för samspelet mellan design och funktion – att få fram den bästa möjliga lösningen för kund. Han ser därför arbetet här nära arkitekterna som en stor fördel. Med ett stort lugn och en nyfikenhet för hur saker fungerar, tillsammans med en vilja att hitta bra lösningar, sköter Albin ritningar och beräkningar.

Tidigare har han bland annat arbetat med återvinningscentral, ny- och ombyggnationer av butiker, skolor och flerbostadshus samt i projekt mot Fortifikationsverket. Dessutom har han god erfarenhet av att arbeta med förstärkningar av tak i äldre byggnader.

Hemma blir det pyssel i köket, gärna surdegsbak med en hårdrocksskiva snurrande i bakgrunden. Han har tidigare spelat elithandboll.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago