Albin Lindberg

Konstruktör

070 - 333 28 67
albin.lindberg@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Albin är konstruktören som med lugn och nyfikenhet löser statik och projektering för kundens bästa.

Examen kommer från Luleå tekniska universitet, där han läste Civilingenjör arkitektur med inriktning mot husbyggnad, extra fokus på konstruktion.

Albin brinner särskilt för samspelet mellan design och funktion och att få fram den bästa möjliga lösningen för kunden. Han ser därför arbetssättet på a och d, där ingenjörerna arbetar nära arkitekterna, som en stor fördel. Med ett lugn och en nyfikenhet för hur saker och ting fungerar, kombinerat med en vilja att hitta bra lösningar, utför Albin beräkningar och tar fram ritningar.

På Albins meritlista finns ny- och ombyggnationer av industrilokaler, skolor och flerbostadshus samt en återvinningscentral. Dessutom har han dimensionerat skyddsrum, bland annat på Kvarter 6 i Nya Kiruna Centrum, och har stor erfarenhet av takförstärkningar i äldre byggnader.

Hemma blir det pyssel i köket, gärna surdegsbak med en hårdrocksskiva snurrande i bakgrunden. Albin har tidigare spelat handboll på elitnivå.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago