Mikael Huhta

Konstruktör

070 - 600 52 96
mikael.huhta@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Rutinerade konstruktören Mikael bistår våra kunder med förstudier och utredningar i byggteknik såväl som projektering av förfrågningsunderlag och bygghandlingar. 

Mikael har varit yrkesverksam sedan 2004 och är utbildad projektingenjör, en högskoleingenjörsutbildning med bygg som inriktning vid Luleå Tekniska Universitet.

Under årens lopp har han hunnit med ett brett spann av projekt inom allt från industri till hus och betongbroar. Lite extra starkt känner han för ombyggnationer och utmaningen som kommer med att arbeta med befintliga byggnader.

På fritiden får Mikaels idrottsintresse ta plats och han är sedan 1999 ishockeymålvaktstränare. Själv spelar han gärna golf på somrarna, när inte villan renoveras.

 

 

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago