Hanna Sandkvist

Handl. A-projektör

073 - 059 80 93
hanna.sandkvist@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Hanna arbetar som modellansvarig a-projektör och upprättar allt från bygglov till bygghandlingar i olika entreprenadformer. Hon arbetar gärna nära sin projekteringsgrupp och tror att samarbete mellan discipliner ger de bästa förutsättningarna för ett lyckat projekt.

Hanna har studerat civilingenjör inom arkitektur med inriktning husbyggnad vid Luleå tekniska universitet där hon tog examen 2017. Hon har varit verksam i branschen sedan dess i rollen som a-projektör, teknikansvarig och uppdragsledare och sedan 2022 arbetar Hanna på a och d. Uppdragen har varierat mellan nybyggnationer och om- och tillbyggnader och beställarna har varit både offentliga och privata fastighetsägare samt entreprenörer. Hanna har varit modellansvarig för kvarter 6 i Nya Kiruna centrum och hon upprättar även beskrivningar och rumsbeskrivningar till olika projekt.

Utanför arbetstid umgås hon gärna med sin familj, tränar och åker till fjällen när tillfälle ges. Mycket tid spenderas med att renovera den släktgård hon bor på i Rosvik, där intresset för hållbarhet och byggnadsvård kommer väl till pass

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago