Hoppa till innehållet

Hanna Sandkvist

Handl. A-projektör

073-059 80 93
hanna.sandkvist@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Hanna arbetar främst med projektering i Revit med allt från bygglov till bygghandlingar i olika entreprenadformer. Hon arbetar gärna i en tät projektgrupp och tror att samarbeten utan gränser är de bästa förutsättningarna för ett lyckat projekt.

Hanna har studerat civilingenjör inom arkitektur med inriktning husbyggnad på Luleå tekniska universitet. I slutet på mars 2022 började hon som byggnadsingenjör på a och d, innan det har hon arbetat som byggnadsingenjör i fem år på ett arkitektkontor.

Där har hon erfarenheter av att arbeta som A-projektör, teknikansvarig och uppdragsledare. Uppdragen har varierat mellan nybyggnationer och om- och tillbyggnader likväl om beställare har varit både offentliga och privata.

Utanför arbetstid umgås hon gärna med sin familj, tränar och åker till fjällen när tillfälle ges. Mycket tid kommer spenderas med att renovera en släktgård som nyligen tagits över i Rosvik, där intressent för hållbarhet och byggnadsvård kommer väl till pass.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago