Hoppa till innehållet

Emilia Bergman

A-projektör

070-606 56 06
emilia.bergman@aochd.se
Adress: Drottninggatan 23, 961 35 Boden


DELA

Med kärlek för färg och form är byggnadsingenjören Emilia ett av de senaste tillskotten här på a och d. Som byggnadsingenjör arbetar Emilia bland annat med att projektera, skapa ritningar, 3D-modeller och andra handlingar som behövs i projekten.

Det var fascinationen för byggnadskonstruktion och intresset för att vara med och planera framtidens byggnader som fick Emilia att utbilda sig till byggnadsingenjör i Östersund, en utbildning hon examinerades från våren 2019. Emilia hade a och d:s egen Anders Burman som mentor under sin utbildning och vägen in till a och d gick via examensarbetet; en studie om hur VR kan användas på arkitektkontor på bästa sätt. Bland annat utredde Emilia hur man kan utforma en 3D-modell som kan användas i VR.

Emilia beskriver sig som väldigt social och har tidigare arbetat som frisör. När arbetsdagen är slut är det familjen som gäller. Emilia älskar att träna och har tidigare spelat fotboll, numera är hon tränare för sin sons fotbollslag. Familjen spenderar mycket tid utomhus och ägnar gärna vintern åt skidor och någon fjällsemester, medan hemmet alltid har något renoverings- eller inredningsprojekt på gång.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago