Emilia Bergman

Handl. A-projektör

070 - 606 56 06
emilia.bergman@aochd.se
Adress: Drottninggatan 23, 961 35 Boden


DELA

Emilia arbetar med projektering av allt från bygglov till bygghandlingar i olika entreprenadformer. Hon tycker om att ha ett tätt samarbete med övriga projektgruppen och tycker att just samordning av projekt är det roligaste med hennes jobb. 

Det var intresset för byggnadskonstruktion och att vara med och planera framtidens byggnader som fick Emilia att utbilda sig till byggnadsingenjör i Östersund. Emilia utförde sitt examensarbete på a och d där hon studerade hur VR kan användas på bästa sätt på ett arkitektkontor och har arbetat på a och d sedan 2019. På Emilias meritlista finns bland annat ett bostadsprojekt på Kronan och ett avloppsreningsverk i Pajala. Hon är sedan 2020 även certifierad miljöbyggnadssamordnare.

När arbetsdagen är slut är det familjen som gäller. Emilia älskar att träna, allt från längdskidor och löpning till styrketräning. Hon har tidigare spelat fotboll och är numera tränare för sin sons fotbollslag. När familjen har en lucka bland alla idrottsaktiviteter spenderar de gärna tid ute i naturen, om Emilia får bestämma vandrar de upp på ett berg eller fjäll med fin utsikt.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago