• Nyanställningar förstärker vårt Bodenkontor

Nyanställningar förstärker vårt Bodenkontor

31 maj 2024

Vi välkomnar byggledare Andreas Morat och byggingenjör Sofie Eriksson till vårt kontor i Boden.

Vi är mycket glada att kunna meddela att Sofie Eriksson och Andreas Morat börjar hos oss efter avslutade studier i juni. Andreas tillträder som byggledare och Sofie som byggingenjör. Båda kommer att vara baserade på vårt kontor i Boden, men i och med vårt arbetssätt med tätt samarbete genom hela byggprocessen kommer de naturligtvis att arbeta nära kollegorna i Luleå och i projekt över hela regionen.

Sofie och Andreas har båda gått YH-utbildningen Byggnadsingenjör Digitalt Byggande och har under sin studietid även gjort praktik hos oss, vilket gör dem väl bekanta med vår verksamhet och våra projekt.

Anställningarna ser vi som en del av vår strategi att fortsätta vara en stark lokal aktör och möta det ökande behovet av våra tjänster som den gröna omställningen medför i närområdet.

Vi ser fram emot att ha er med oss, Sofie och Andreas. Välkomna till a och d arkitektkontor!

Fler nyheter

Arkitekturpriset delas årligen ut av Sigtuna kommun för att uppmärksamma god arkitektur i kommunen.
Vi växer med nya delägare för att fortsätta skapa kreativ arkitektur
Vi erbjuder meningsfulla praktikplatser för arkitektstudenter att växa och ta ansvar i verkliga...

Fler nyheter
Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago