Varmt välkommen Lilly, ny praktikant hos oss!

Varmt välkommen Lilly, ny praktikant hos oss!

14 september 2023

Vi är glada ha Lilly Nordberg, som kommer från sin utbildning vid arkitektprogrammet på KTH, hos oss som praktikant det kommande året

Vi hoppas nu att ge henne möjlighet att få använda vad hon lärt sig hittills under sin utbildning och därtill få en bred erfarenhet av olika typer av skarpa projekt där hon inte bara samarbetar med våra arkitekter utan även med ingenjörer och konstruktörer.

Under hennes praktik kommer Lilly huvudsakligen att arbeta från vårt Bodenkontor, men som en del av arkitektgruppen och vår mångsidiga arbetsmiljö kommer hon även delta i projekt och samarbeten med kollegor på Luleåkontoret. Detta ger henne möjligheten att utveckla och bredda sin erfarenhet samtidigt som hon delar sin kunskap med vårt team.

Vi är övertygade om att Lilly kommer att utvecklas under sin tid här och ser med spänning fram emot att följa hennes framsteg under praktikperioden. Låt oss gemensamt ge Lilly ett varmt välkomnande till a och d arkitektkontor och erbjuda henne allt stöd hon behöver för att lyckas och växa som arkitekt.

Fler nyheter

Vi erbjuder meningsfulla praktikplatser för arkitektstudenter att växa och ta ansvar i verkliga...
Även om det inte blev vinst i markanvisningstävlingen för Kv. Bävern med vårt bidrag Länken är vi...
a och d arkitektkontor flyttar till nya och större lokaler i Boden!

Fler nyheter
Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago