• Fotobesök på Mårängskolan i Sävast
  • Fotobesök på Mårängskolan i Sävast
  • Fotobesök på Mårängskolan i Sävast
  • Fotobesök på Mårängskolan i Sävast

Fotobesök på Mårängskolan i Sävast

27 november 2023

Vi passade på att fotografera den nyligen öppnade skolan i Sävast under ett lov och här är ett axplock av bilderna

Vi är glada över att dela med oss av bilder från Mårängskolan. Där en ny byggnad växt fram för att möta de ökande behoven av skolplatser och invigdes inför höstterminen 2023. Den nya skolan är inte bara en plats för lärande utan också en utveckling av skolgårdsmiljön och den övergripande skolupplevelsen. Tillsammans med Bodens kommun och engagerade representanter från verksamheten strävar vi efter att skapa en pedagogiskt stimulerande miljö som stöder varje elevs välbefinnande och utveckling.

Det klassiska formspråket med sadeltak och den faluröda träpanelen ger byggnaden en tidlös karaktär, smälter väl in i den omgivande miljön i Sävast. Ett särskilt fokus har lagts på att skapa en sammanhängande skolgård, med tydlig entré och säker trafiksituation för elever och besökare. Byggnaden, som rymmer uppemot 210 elever inkluderar nio klassrum, restaurang med mottagningskök och en gymnastikhall med omklädningsrum.

Ett nytt kapitel har börjat för Mårängskolan, och vi hoppas att alla barn, pedagoger och föräldrar trivs i den nya miljön!

För att läsa mer om projektet finns det nu upplagt på vår projektsida.

 

Fler nyheter

Vi erbjuder meningsfulla praktikplatser för arkitektstudenter att växa och ta ansvar i verkliga...
Även om det inte blev vinst i markanvisningstävlingen för Kv. Bävern med vårt bidrag Länken är vi...
a och d arkitektkontor flyttar till nya och större lokaler i Boden!

Fler nyheter
Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago