Fortsatt förtroende genom nya ramavtal med Bodens kommun

Fortsatt förtroende genom nya ramavtal med Bodens kommun

13 april 2022

a och d arkitektkontor får förnyat förtroende genom nya ramavtal på arkitektur och A-projektering med Bodens kommun.

-Vi är mycket glada för att vi har vunnit dessa två ramavtalsupphandlingar. Bodens kommun är en viktig kund som vi gillar att arbeta tillsammans med och vi tycks ha hittat ett bra arbetssätt som passar oss båda. Det är alltid roligt när man får förnyat förtroende eftersom det visar att kunden är nöjd med våra insatser, säger Camilla Sandström, kontorschef för a och d:s kontor i Boden.

Med tanke på kommande etableringar och prognoserna för samhällets utveckling här i norr kommer det att behöva byggas mycket både i närtid och framtid i Boden med omnejd. Inte bara industribyggnader utan även bostäder, affärslokaler och skolor behöver ordnas för att människor ska kunna bosätta sig här framöver.

- Genom de nya ramavtalen får vi även en möjlighet att fortsätta utveckla projekt som påbörjades under den nyligt avslutade ramavtalsperioden. Skolutredningen har vi exempelvis varit delaktiga i sedan tidigare och där får vi nu en möjlighet att kunna bidra ytterligare till att ro framtida etapper i mål, fortsätter Camilla Sandström.

Ramavtalen är strategiskt viktiga och innebär att arkitektkontoret får fortsätta hjälpa Bodens kommun med mindre projekteringar och arkitektutredningar, både i tidiga skeden och detaljprojekteringar av förfrågningsunderlag.

-Ramavtalen innebär en jättebra grund som ger oss ytterligare trygghet i att fortsätta vår satsning på Bodenkontoret, avslutar Camilla Sandström.

Fler nyheter

Vi erbjuder meningsfulla praktikplatser för arkitektstudenter att växa och ta ansvar i verkliga...
Även om det inte blev vinst i markanvisningstävlingen för Kv. Bävern med vårt bidrag Länken är vi...
a och d arkitektkontor flyttar till nya och större lokaler i Boden!

Fler nyheter
Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago