Viktigare än en julklapp

Viktigare än en julklapp

15 december 2017

Vi brukar visa vår uppskattning gentemot våra kunder och medarbetare genom en julklapp.

I år har vi valt att skänka både vår tanke och ett ekonomiskt stöd till Endometriosforskningen vid Karolinska Institutet.

a och d arkitektkontor vill med detta uppmana och inspirera även andra att stötta Endometriosforskarna i det viktiga arbetet.

Läs mer och lämna ditt bidrag på Karolinska Institutets webbplats ki.se 

Endometrios är en mycket smärtsam sjukdom som drabbar omkring 10 procent av alla kvinnor. Endometrios beror på att vävnad från livmoderslemhinnan (endometriet) hamnar på fel plats, oftast i bukhålan nära livmodern, och bildar små härdar på äggstockarna och på bukväggen. Dessa orsakar svåra buksmärtor vid menstruation och kan även leda till kronisk inflammation. Sjukdomen, som är relativt okänd bland allmänheten, innebär ofta långa perioder av sjukskrivning, medicinsk behandling, upprepade kirurgiska ingrepp och/eller infertilitetsbehandlingar med betydande negativ påverkan på livskvaliteten. 

Fler nyheter

Vi erbjuder meningsfulla praktikplatser för arkitektstudenter att växa och ta ansvar i verkliga...
Även om det inte blev vinst i markanvisningstävlingen för Kv. Bävern med vårt bidrag Länken är vi...
a och d arkitektkontor flyttar till nya och större lokaler i Boden!

Fler nyheter
Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago